Consultanță

Folosind principii de parteneriat, care pun accentul pe comunicare şi cooperare, respect reciproc şi angajamentul obiectivelor comune, echipa DMG ART CONCEPT oferă consultanţă, atât pentru o ofertă de preţ estimativ, cât şi pe tot parcursul procesului de execuţie.

Consultanță pentru construcții civile și comerciale – DMG ART răspundem cu promptitudine şi precizie întrebărilor legate de proiectul dumneavoastră. Un proiect detaliat, asigură o evaluare privind preţul şi durata de execuţie cât mai aproape de adevăr. O evaluare a costurilor diferă de la proiect la proiect, în funcţie de anvergură,materiale şi amplasament.

Dacă costurile ridicate sunt un motiv de îngrijorare, DMG ART CONCEPT la solicitarea dumneavoastră, vă poate furniza o listă de elemente de optimizare a lor. Succesul depinde în mare măsură de planificarea amănunţită în avans. Concepem împreună un plan personalizat, adaptat caracteristicilor proiectului, capacităţilor şi resurselor dumneavoastră.

DMG ART CONCEPT, protejează interesele clienţilor oferind soluţii corecte și informaţii utile pe tot parcursul colaborării.

Cookie-uri: