DMG ART Concept

Unul dintre cei mai apreciati furnizori de produse si servicii, din Romania,

in sectorul amenajarilor interioare si exterioare.

DMG ART este unul dintre cei mai apreciati furnizori de produse si servicii, din Romania, in sectorul amenajarilor interioare si exterioare. Ne-am decis, dupa multi ani de activitate in domeniul constructiilor, ca in 2011 sa infiintam compania DMG ART Concept cu care sa ne prezentam in fata clientilor nostri.

Echipa DMGart.ro este formata dintr-un colectiv tanar si ambitios, fiind in permanenta aproape de client, pentru a oferii servicii si produse de inalta calitate.

Suntem specializati in amenajarea spatiilor interioare si exterioare cu materiale de cea mai buna calitate, cum ar fi efecte decorative, vopsele profesionale, profile decorative interior/exterior, tapet, pluta decorativa, tencuieli decorative pentru exterior, panouri decorative 3D din ipsos/ciment/praf de piatra si altele.

Detinem un portofoliu impresionant de proiecte in care am participat, prin furnizarea de materiale si realizarea lucrarilor de amenajare interioara/exeterioara. Profesionalismul si experienta cumulata in toti acesti ani, prezenti inca din 2008 in domeniu, ne ajuta sa pastram o buna relatie cu vechii clienti si sa obtinem noi recomandari.

Ideea conceptului DMG ART este de a oferi pachete de produse si servicii complete pentru fiecare proiect in care participam. Intotdeauna cautam sa venim cu produse noi pentru diversitate,noi tehnologii, calitate superioara si pentru a satisface nevoile fiecarui client.

Pentru orice intrebare nu ezita sa ne contactezi telefonic la 0735 078 957 sau prin email la office@dmgart.ro

SC DMG ART CONCEPT SRL
CUI: RO28781297

Registrul Comertului: J40/8187/2011
Sediu: Calea 13 Septembrie nr.218, BUCURESTI
Showroom: Str. Caderea Bastiliei nr. 66, sector 1, Bucuresti

TEL:

ADRESA

Punct de lucru:
str. Caderea Bastiliei nr. 66, Bucuresti

MAIL

Cookie-uri: