Oferim servicii complete specifice productiei de mobilier, avand in dotarea atelierului nostru utilaje profesionale pentru prelucrarea placilor din PAL, MDF si lemn.

MOBILA DMG foloseste doar accesorii originale, de cea mai buna calitate, certificate și aprobate de clienții noștri din întreaga tara. Accesoriile folosite ne permit să îndeplinim în mod constant cerințele de calitate. Folosirea accesoriilor de calitate contribuie la maximizarea rentabilității investiției dumneavoastra.

MOBILA DMG are multiple facilități de producție și lucrăm îndeaproape împreună cu mai mulți furnizori care livrează produse semifabricate de înaltă calitate. Aceste produse sunt debitate, finisate, imbinate si finalizate în cele din urmă in atelierul nostru.

proiectare scaun mobila la comanda

Măsurăm / Montăm / Livrăm / Garantăm

Deplasare locație pentru măsurători
Montaj gratuit al mobilei
Transport gratuit la domiciliul
Garantie de lunga durata.

Personalizare mobila / schite 3D

Sfaturi în alegerea mobilierului
Proiectare 3D a modelului ales
Gamă variată de produse
Gamă variată de materiale / culori

Ce spun clienții noștri? recenzii

De ce să ne alegeți?

Scopul proiectului nostru este de imbunatatire a performantei si durabilitati produselor de mobilier realizate din PAL, MDF sau LEMN.

In examinarea provocarilor cu care se confrunta industria mobilei, proiectul lantului valoric al mobilierului a avut trei obiective principale imbunatatirea productiei, activitati pentru a intelege aceasta industrie, dar cel mai important fiind monitorizarea impactului in piata si adoptarea timpurie a inovatiilor.

Am ales să colaborăm cu cele mai renumite brand-uri de materiale și accesorii din acest domeniu

Consultanta si sfaturi in realizarea proiectului si Oferim garantie produselor noastre, asigurănd satisfactie garantata!

  • Proiectare 3D a modelului ales
  • Sfaturi in alegerea mobilierului
  • Transport gratuit la domiciliul
  • Montaj gratuit al mobilei
  • Garantie de lunga durata.
  • Gamă variată de produse

Intrați în legătură

Comentariile sau intrebarile sunt binevenite.

Toate feedback-urile din partea clientilor si a partenerilor nostri le utilizam intotdeauna pentru a imbunatati strategiile companiei.

Cookie-uri: